Една услуга, която би следвало да е правило в медицината, но засега е изключение:

СЪСТАВЯНЕ НА ИНДИВИДУАЛНИ ПРИРОДОЛЕЧЕБНИ ПРОГРАМИ, С КОМПЛЕКСНИ ПРИРОДНИ МЕТОДИ, ДОСТЪПНИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

Защо? Защото всеки един от нас трябва да знае какво да прави сам за себе си дългосрочно. В противен случай ще остане зависим от лекуващите и от аптеките повече, отколкото трябва, а и ще плаща за несигурни и краткотрайни резултати. Съставям интегрални (цялостни, холистични, комплексни) програми, които включват както консултациите с подробни указания, при необходимост и относно изследвания, така и подходящи природни продукти за вътрешно (понякога и за външно) прилагане. Останалото пациентът „заплаща” не чрез пари, а посредством интелигентно постоянстване в дадените му насоки.

Кога? Когато имате нужда от стабилни резултати по отношение на здравето, физическата енергия и умствените способности, както и за отстраняване на негативните последствия от фактори като негативен стрес, преумора, обездвижване, неправилно хранене, неблагоприятен климат, химични отрови, шум и различни лъчения. Когато осъзнато предпочитате методи, които са едновременно изпитано ефективни и безопасни. Когато желаете да си помогнете чрез изпълним на практика план, който, без да е претрупан, включва най-важното конкретно за Вас.

Как? Отделя се около един час за изготвяне на първоначалната програма и по-нататък - около половин час за доуточняване, което е добре да се направи поне веднъж - най-често след около месец (когато ще се отчете индивидуалното повлияване и е много възможно в предписанията да бъдат внесени съществени промени). Преценява се състоянието по критерии от съвременната медицина, западното и източно природолечение и се взема един конкретно изпълним обем от мероприятия, за постигане и поддържане на здраве, висока дееспособност, на социална и духовна хармония.

Директна консултация По възможност да бъде осъществена, тя определено е за предпочитане. Записванията е най-добре да станат по телефон – (02) 871 50 47 или 0888 214483, като се обадите поне 3-4 дни по-рано. Предварителните и последващите доуточнения по телефона или чрез интернет засега не се заплащат, ако са кратки и немногобройни.

Консултация по електронната поща Възможна е, дори ако живеете в чужбина. Попълнете внимателно дадената по-долу форма, като обърнете внимание на съответните разяснения. (Още разяснения относно общите признаци са дадени в тази статия; кратки данни за източните конституции може да намерите тук, а за за генотиповете - тук)

 ФОРМА ЗА ПОДРОБНА E-MAIL КОНСУЛТАЦИЯ (Заменете подсещащите текстове в нея с вашите отговори на тях; може да ми изпратите и снимки, резултати от изследвания и други помощни материали, на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)

Медицинска консултация по принцип е най-добре да се прави директно с пациента или поне чрез негов близък. Интернет препоръките са вариант на избор в случай, че има сериозни затруднения лично пациентът или негов представител (който познава добре състоянието му) да дойдат на място за съставянето на индивидуалната му програма. При е-mail консултациите могат да се наложат неколкократни размени на писма, с оглед доуточняване на състоянието, както и допълнителни указания за осигуряването на съответните природни продукти, книги и др., ако съответните не се намират лесно в съответното населено място.

 --------------------

След завършването на международно сертифицирано обучение за интегрални консултанти, вече предлагам и такава опция. Тя е за хора и организации, които:

- разбират, че цялостният поглед върху живота е необходимо по-високо развитие на обичайните подходи за решаване "на парче" на отделните проблеми - които всъщност само изглеждат отделни;
- оценяват важността на точните цели и средства, както и на баланса между планиране и спонтанност, по пътя към тяхното осъществяване;
- се стремят да хармонизират по-обхватно живота си, като получат подпомагащи указания, освен за здраве и обща устойчивост, още и за други приоритети: оптимално общуване, образование, професионална реализация, благотворителност, екология на бита и духовни търсения;
- са готови да погледнат на себе си и на света по един по-прояснен и заедно с това - по-отговорен начин, чрез изпитани техники за ума и сърцето, вкл. за самостоятелно практикуване;
- имат импулс да допринесат за развитието на интегралния подход у нас, при взаимноприемливи условия.

Както вероятно вече е проличало, предлагам съществено различни консултации от тесния профил коучъри и също така надграждам с важни звена наученото за интегралния коучинг. Методът ми ще се развива непрекъснато; разработвам вариант и за интегрално консултиране през интернет.
--------------------

Ако желаете само да зададете въпрос или да изкажете мнение, а не да ви бъде съставена цялостна програма, моля последвайте този линк. Чрез същата форма може да отпратите и предложения за бизнес сътрудничество. За теми, свързани със социални проекти или по интердисциплинарни теми, кликнете тук. Указания относно записването за директна консултация с д-р Пашкулев, за работна или творческа среща, може да намерите тук