Редакции

Участвал съм в подготвянето на повече от 100 преводни и български заглавия - в качеството си на съавтор, медицински редактор и/или рецензент. Ето по-голямата част от тях:

От издателство "Кибеа": „Лечение с храни и хранителни добавки” (енциклопедия); "Фитоника"; "Правилният начин на живот за вашата кръвна група"; "Чудодейни изцеления"; "Гладуването може да спаси живота ви"; "Как да съчетаваме храните"; "Библия на витамините за XXI век"; "Храната - чудодейно лекарство"; "Хранене и здраве"; "Плодове и зеленчуци - енциклопедия"; "Природна медицина"; "Медицината на св. Хилдегард за жени"; "Изкуството да се храним здравословно в XXI век; "Хранене според генотипа" ; "Наръчник по биохимията на д-р Шуслер", "Здраве от аптеката на Господ", "Завинаги млади", "Билката на кралицата" и др.

От издателство "Хомо футурус": "Победете стреса, депресиите, неврозите"; "Класическо природосъобразно прочистване"; "Пълно прочистване и подмладяване на организма", 1-5 книга; "Балансирано разделно хранене"; "Природен лечебник", "Всичко за отслабването", "Моят опит в лечението на рака"; "Победете остеопорозата"; "Победете грипа"; "Победете дисбактериозата"; "Победете главоболието"; "Домашна козметика"; "Бъдете млади и красиви"; "110 рецепти на Авицена"; "Ензимите - срещу стареенето, бръчките, целулита и лошото храносмилане"; "Лечебната сила на,  вит.С"; "Лек за всяка болка: класически методи за соколечение", "Кухня за диабетици", "Витамини и минерали-енциклопедия", "Акупунктурен масаж за бебета и деца" (в проектоготовност) и др.

От издателство "Анхира": "Интрадермална терапия с магнезий"; "Лекуване на псориазиса"; "Мехлеми срещу рака"; "Духовно хранене" (в подготовка за печат).

От издателство "Оргон": "Паметта на тялото"; "Сребърната вода".

От други издателства:
"Национален справочник по актуална медицина", "Медикатус"; "Рецептите на Лечител" - 1, 2 и 3 книга, "АБС"; „Глобалната кофеинизация”, "Изток-Запад"; "Цялостно изцеление", "Дилок"; "В хармония с природата", Иванова Ж.; "Корените на любовта", "Синята птица"; "Послания" (поетичен сборник), Велинград; Енциклопедия "Атернативна медицина", "Световна библиотека" - книга 1-16; Справочник на „Рийдър’с дайджест” за витамините, минералите и хранителните добавки (подготвя се за печат) и др.

Книгите, които са с изцяло или преобладаващо мое авторство, са в съответните им раздели, в които може да се влезне и от тук: медицински, поетични, други.

КОНСУЛТАЦИИ ЗА ИЗДАТЕЛСТВА И ДРУГИ ФИРМИ