Отдавна предлагам идеи, експертна помощ и полезни контакти във връзка с широк кръг обществено полезни инициативи. Многократно съм участвал в национални и международни срещи, семинари, събори, интернет форуми и т.н. по обща, неконвенционална и спортна медицина, психология, педагогика, ботаника, екология, информатика и различни форми на изкуство.
Най-цялостен образ този стремеж към обединение обещава да придобие чрез започнатия интердисциплинарния сайт за важните неща в живота – проекта М.И.Р, в който съм измежду главните участници. Той е с широко отворени врати за всички, които желаят и могат да допринесат с нещо (малко или много) за оформянето му като много полезен директен справочник, портал и виртуално място за насърчаване на реалната взаимопомощ между хората. Някои от сътрудниците ми в този по-широк профил на обществено полезните направления (в сравнение с обичайното по-тясно разбиране на медицината) са:

МЕТОДИ ЗА ИНТЕГРАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ ( М.И.Р.) www.mirbg.info (там са посочени и редица други сътрудници през годините)
МЕЖДУНАРОДНО ЕКОЛОГИЧНО СДРУЖЕНИЕ ТРИНОГА - www.trinoga.org
ЕКОСЕЛО, ПОРТАЛЕН САЙТ ЗА ЕКОСЕЛИЩАТА У НАС - www.ekoselo.org
ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ
ПРОФ. ЯНА МЕРДЖАНОВА (педагогика, психоло

ПРОФ. АСПАРУХ ПЕТРАКИЕВ (физика, екологичен живот)
РОБЪРТ ХАРИТОНОВ (източни изкуства, филми)
ДИМИТЪР КРЪСТЕВ (клуб за сътрудничество)
ПЕНКА БАРОЗОВА (педагогика, здравни и духовни практики)
КИРИЛ ГРУЕВ-БУРДА (биология, интегрални изследвания)
ДОНКА МАРИНОВА (педагогика, психология, английски език)
КОНСТАНТИН ЗЛАТЕВ (философия, духовност)
ПЛАМА ХРИСТОВА (психология)
МАРИЯ ВЕЛЧЕВА (шахматна школа)
СПИСАНИЕ "УСУРИ"
ИНТЕРНЕТ КЛУБ-БИБЛИОТЕКА "ВИДЕЛИНА" (Варна)
ИНТЕРНЕТ КЛУБ-БИБЛИОТЕКА "ВСЕЛЕНА" (София)
ПОРТАЛ ЗА ОБРАЗОВАТЕЛНА РЕФОРМА - www.progresivno.org
ЕЛЕКТРОННА КНИЖАРНИКА "БУКТРАФИК" - www.booktraffic.bg
МЕДИЦИНСКИ САЙТ "ВИВАТА" - www.vivata.bg
И ДРУГИ...

СОФТУЕРИСТИ, ПОМАГАЛИ ЗА ТОЗИ И ДРУГИ САЙТОВЕ С МОЕ УЧАСТИЕ: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. (да, това е дъщеря ми, която завърши информатика в Единбург и живее в чужбина)

Сътрудниците в по-тясно медицински ориентираните дейности са презентирани тук. Предложения за бизнес, екологично и хуманитарно сътрудничество, или пък просто въпрос или отзив, можете да отправите чрез тази форма. Относно записването за индивидуална медицинска консултация, както и за работна или творческа среща, моля отнесете се към съответните указания тук.

ФОРМА ЗА ВЪПРОСИ, МНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ