Новини

Под печат е новата ми книга. "Имунитетът - симфония на оцеляването" излиза от издателство "Хомо футурус" и касае широк кръг актуални въпроси. За още подробности - тук.
В ПРЕДАВАНИЯ ПО БТВ. По време на постите, всеки понеделник, от 18.11.2019 г., по БТВ, от 10:20 ч. ще се излъчват предавания за храненето с мое участие. 
Цялостна наука за храненето. В продължение на 7 дни (14-20 юли), в рамките на международния екосъбор в с.Желен, ще проведа теоретико-практически курс по споменатата тема. Повече информация - тук.
Интегрален семинар на Рила. В средата на август 2019 г. ще бъде организирано, съвместно с Бялото братство, презентиране в 3 последавателни дни на основите на интегралния (цялостен) подход, природна медицина и екоземеделие. Водещи ще сме аз и Филип Кирилов.
Антология и още непубликувани стихове. Излезе от печат най-обемиста ми досега стихосбирка. "Тази действителност - Ние" съдържа произведения за общуването, социалните въпроси и духовността. За повече информация - погледнете тук.
Практикуване на разтоварващи диети като важна част от природосъобразните методи за здраве и многостранно развитие. Това ще е темата на 5 дневния практикум между Коледа и Нова година-2017; занятията ще водя съвместно с Тринога и при любезното им домакинство в с. Желен. Местата са много ограничени! Повече информация, на сайта им - на български и на английски.
Интегрален интензив. От 6 до 9 юли 2017 г., включително, в с. Желен ще се състои взаимообучение с мое участие - с акценти върху основите на интегралната теория и практика, психологията, педагогиката, природосъобразния начин на живот и биоземеделието. Повече инфо - тук.
Важно! Това лято, а вероятно и голяма част от следващите сезони, поради ангажименти в провинцията и довършване на творчески проекти, ще пребивавам нередовно в София, а и когато съм там, по-малко ще приемам пациенти и представители на фирми. Повечето развойни дейности ще могат да бъдат продължени през интернет и чрез мои сътрудници (за справки звънете на стационарния телефон). Благодаря за разбирането!
За болестите на цивилизацията. Интервю на споменатата тема ще бъде излъчено на 16 май, в предаването "12+3" по програма Хоризонт.
"По чиста пътека". След многогодишно прекъсване, поради разни дела, успях да събера и допълня стиховете си на детски теми, които вече излизат в четвъртата ми стихосбирка, плюс 3 приказки. За повече информация - тук. По време на Панаира на книгата в НДК, на щанда на издателството (Оргон - 4 етаж, 434 - срещу асансьорите), ще бъда на разположение за разговори с интересуващи се от поезия, медицина и интегрален подход (книжката ни с ИИР "Основни на интегралния подход" е също от това издателство) - на 14.12., сряда, от 16 до 19 ч.