Д-Р ДИМИТЪР ПАШКУЛЕВ


Моля, запознайте се с вече дадените данни в сайта относно Вашите питания - в секции като въпроси и отговори, продукти, книги, статии, справочни данни, консултации - линковете за тях са по-долу), за да не разясняваме вече обяснени неща!
Спешни консултации (както директни, така и по интернет) са възможни само понякога, така че по принцип се обаждайте няколко дни предварително!


ТЕЛЕФОНИ:
0888 214483 - личният ми телефон, при заетости не го вдигам - по-добре пишете по мейла!
(02) 871 50 47  и 0886 193952 - на сътрудника ми Тошко, за записване на часове за консултации и общи информации за природни продукти.

Моля, нека да пестим взаимно времето си: не звънете по дребни поводи, бъдете делови; при необходимост изпращайте SMS-и или ползвайте електронната кореспонденция; телефоните не са за подробни консултации, а само за кратки уточнения! На тях се отговаря почти изключително през работни дни и по нормално време!


ЕЛЕКТРОННИ ПОЩИ:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - по-нова, но вече от доста време е основна - използвайте нея!
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.дългогодишна, вече се проверява със затихващо темпо.

Възможно е и изпращането на прикачени файлове. По време на почивка, творческа отпуска или интензивно развитие на други проекти (понякога извън София), отговорът ми може да закъснее с няколко дни или по-рядко седмици (по-дългите такива периоди ги обявявам предварително в "Новини"). Благодаря ви за разбирането.

БИОГРАФИЯ
По-важните моменти от житейското ми пътуване дотук.

ОТЗИВИ
За изпращане на отзив или задаване на въпрос, може да използвате тази форма.

КОНСУЛТАЦИИ ЗА ПАЦИЕНТИ
Моля, използвайте тази форма не за кратки въпроси или отзиви, а само когато желаете цялостно поемане на Вашия случай, с поредица от консултации и назначения!

КОНСУЛТАЦИИ ЗА ФИРМИ
Природните продукти и книгите, описани накратко в моя сайт, могат да се намерят с по-подробни описания в сайтовете на фирмите-производителки на добавки и козметика и съответно на книгоиздателствата.

СОЦИАЛНИ ПРОЕКТИ
Включват полезни инициативи с по-широки обществени ползи, и то не само пряко свързани с медицината.